26.2.14

And so it begins

Photo: Diego Echenique (CC BY-NC-SA 2.0)
Tasan vuosi ja 2 kk sitten eräällä lounaalla puhuttiin matkustelusta, matkakohteista ja siitä, mihin sitä mieluiten lähtisi, jos rahaa ei tarvitsisi miettiä. Lounaan päätteeksi lyötiin lukkoon päätös: enää ei pelkästään puhuta, vaan syksyllä 2014 toteutetaan se unelmamatka ja lähdetään Uuteen-Seelantiin ja Australiaan. Matkatili pistettiin pystyyn saman tien, rahaa alkoi virrata (no, niin paljon kuin 150€/hlö/kk voi virrata). 


Alun perin mietimme pidempää matkustusaikaa working holidayn muodossa, mutta totesimme, että ollaan ehkä liian vanhoja ja mukavuudenhaluisia siihen. Työkuvioiden yms. takia n. pari kuukautta sopii meille paremmin, puhtaasti lomailuna! Blogi syntyi halusta kerätä ja järjestellä suunnitelmat, tottahan aiomme bloggailla reissussakin.

Keitä olemme:

Jonna:
Käytännön tylsien asioiden järjestelijä, listojen tekijä, matkaoppaiden lukija, entinen partiolainen ja maalainen (mutta nykyinen kaupunkilainen), riippuliidosta haaveileva, designia arvostava, maaninen kutoja, verhoilua torstaisin harrastava epäallergikko.

Matias:
kiwi(hedelmä)allergikko, spontaanikokki, matkasuunnittelija, väsymätön netin sosiaalisen matkailumateriaalin läpikahlaaja, suomenruotsalainen kaupunkilainen, juoksija, elokuvatietäjä, seikkailuhenkinen, suuri Chelsea-fani ja laadukkaiden televisiosarjojen ja viskien ystävä.

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig