23.3.14

Singapore: Parkroyal on Pickering

Asiat etenevät hiljalleen. Olemme pohtineet ja sunnitelleet reittejä, kohteita ja yöpymisiä Uuden-Seelannin ja Australian suunnalla, mutta aloitimme silti reissun loppupäästä varaamalla hotellin viimeiseen kohteeseemme eli Singaporeen. Ensimmäisten viikkojen aikana on vielä paljon muuttuvia tekijöitä kun taas Singaporen kohdalla tiedämme jo tarkalleen saapumis- ja lähtöaikamme. Ja tiedämme myös, että Singaporessa haluamme ökyillä, asua luksuksen ympäröimänä ja kylpeä yläilmojen uima-altaassa: repiä siis reissun viimeisistä päivistä kaiken irti ennen kylmään Suomeen paluuta!

Päädyimme lopulta varamaan hotellin PARKROYAL on Pickering. Useita design- ja arkkitehtuuripalkintoa voittanut hotelli on korkealle rankattu TripAdvisor:in sivuilla ja näytti vastaavan meidän kaikkia toiveita ja haaveita kunnon all-in ökyhotellista. Menimme vielä vähän pidemmälle varaamalla nk. Club Orchid Lounge -paketin. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Lounge tarjoaa koko päivän juotavaa, purtavaa ja ennen kaikkea uskomattomat näkymät. Todellinen deal-breaker oli kuitenkin hotellin kuntoilu-, spa- ja allasosasto. Kuvat kertovat kaiken oleellisen.

Parkroyal on Pickering ihastuttaa ja lupailee upeaa hotellielämystä.
Kuvat (c) Wikipedia Commons, e-architect.co.uk & indesignlive.com

Pitäähän sitä joskus vähän panostaa ylellisyyteen ja mukavuuteen! Seuraavaksi olisi tarkoituksena lyödä lukkoon muutama strateginen päivämäärä, jotta voimme varata ylityksen Uuden-Seelannin pohjoissaarelta eteläsaarelle sekä siinä samassa luoda karkea päiväsuunnitelma jota sopivasti voi muokkailla mielen mukaan myös paikan päällä. Niin ja pian avataan myös Aucklandin Maratonin ilmoittautumiset, joten täytyy kiristää juoksukenkiä ja laatia harjoitteluohjelma kesää varten. Pian on jo kevät!
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig