20.8.14

Mitä kaikkea voisikaan mennä pieleen

Manaan nyt, niin ei tarvitse sitten matkalla. Filosofiani on, että kun kauhuskenaariot on käynyt etukäteen mielessään läpi, niin sen jälkeen ei tarvitse huonon tuurin sattuessa kohdalle kuluttaa niin paljon energiaa stressaamiseen ja voivotteluun.

En esimerkiksi päässyt lähellekään tsunameita, ebolaa, myrkkymeduusoita ja nukkuessa korvakäytävään ahtautuvia ötskymötskyjä (luin lehdestä!)


Eli synkistelkäämme hetki listan merkeissä. Mitä kaikkea voikaan tapahtua:

 • Kotisuomessa sattuu jollekin läheisellemme jotain poissaollessamme
 • Jompikumpi sairastuu
 • Venäjä sulkee ilmatilansa ja Finnair peruu lennot. Tulivuori Islannissa ryöpsähtää ja Finnair peruu lennot
 • Uuden-Seelannin sää on meitä vastaan ja sen ja tiukan aikataulun takia missataan Tongariro kokonaan. Tai vaihtoehtoisesti jumitetaan Arthur's passilla päivä tolkulla kun ei päästä ylittämään
 • Joku majoituspaikoista osoittautuu ludeluolaksi tai vielä pahempaa: sen huomaa vasta aamulla

Nämä ovat siitä hauskoja listoja, että niitä voi jatkaa loputtomiin ja jatkuessaan ne muuttuvat aina vain järjettömmiksi. Asettaa asiat oikeaan mittakaavaan siis. Tässä listassa en esimerkiksi päässyt lähellekään tsunameita, ebolaa, myrkkymeduusoita ja nukkuessa korvakäytävään ahtautuvia ötskymötskyjä (luin lehdestä!).   

Jotta tällekin filosofoinnille saadaan arvoisensa loppu, niin jaan kanssanne kuvan inspiroimana keksimäni mietelauseen.

Be aware, synkissä vesissä piilevät suurimmat seikkailut.

Diippiä shittiä.
SHARE:

2 comments

 1. Uudessa-Seelannissa ei onneksi ainakaan ole ludeluolia :) Siellä on niin paljon siistimpää kuin Suomessa. Sitä odotellessa... Kaikkeahan sitä voi tosin sattua, nimim. Lennot jenkkeihin 12.9.2001 peruttu 9/11:n takia, lentolakkoakin on koettu ja junalla sen sijaan ajettu, käärmeitä ja skorpioneja väistelty Thaimaassa ja Malesiassa, Thaimaan tsunamin sattuessa sentään oltiin Australiassa asti ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikamoisia seikkailuja ja läheltä piti-tilanteita!:)
   Noista luteista olen kehittänyt aikamoisen vainoharhan, tulee hotellien sängyt aina tarkistettua matkoilla. Tosin ei vissiin ihan turhaan, jos niitä kerran jo pääkaupunkiseudunkin hotelleista silloin tällöin löytyy...

   Delete

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig