31.10.14

Palautumista Aucklandissa

Määränpää saavutettu ja 12+9 tunnin lennoista selvitty vain hieman hajonneena. Pitkän matkan jälkeen voi oikeastaan vain todeta, että Singapore Airlines päihittää Finnairin laadussa, mukavuudessa ja palvelussa. Uuden-Seelannin turvatarkastus läpäistiin ilman sen kummempia ongelmia. Eniten tarkastajia kiinnostivat urheilu- ja vaelluskengät ja niiden mahdollinen aikaisempi käyttö "vuoristoissa". Kerrottiin tarkastajalle, että Suomessa (varsinkaan pohjanmaalla) ei hyvällä tahdollakaan vuoria löydy ja vakuutimme olla saastuttamatta heidän maataan ja olla koskematta heidän lampaisiin.
Heti kun saimme kamat heitettyä Markin kämppään suuntasimme aivan nurkan takaa löytyvään paikalliseen pienpanimobisseen keskittyvään kuppilaan nimeltään 16 Tun. Joimme ja söimme itsemme raukeaksi. Markin kämppä sijaitsee sisäsatamassa aivan ökyjahtien laitureiden äärellä mikä luonnollisesti rauhoittaa suomenruotsalaisen miesmatkaajamme mieltä. Ehkä täältä saa rapuja ja akvavitiä myös! ;)
Reissusta ja ruuasta rättiväsyneinä päätimme käyttää hyväksi Markin taloyhtiön allasosastoa porealtaineen ja saunoineen. Juttelimme vielä hetken AirBnB-isäntämme ja tämän siskon kanssa teekupin äärellä Suomalaisesta koulujärjestelmästä ja Aucklandin yöelämästä. Jouduimme pian toteamaan, että näillä silmillä ei tänään saataisi enää suurtekoja suoritettua. Siispä unta palloon jotta lauantaina jaksaisi tutustua lyhyen laivamatkan päässä olevaan Waiheken saareen.SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig