17.11.14

Extremeilijöiden Queenstown

Vietettiin yksi päivä extremeurheilun (ja biletyksen) epävirallisessa pääkaupungissa Queenstownissa, josta esim. kaupallinen bungyjumping on saanut alkunsa. Kaupungissa voisi harrastaa mitä tahansa laskuvarjohypyistä bungykeinuun ja maastopyöräilystä muskeliveneillä kruisailuun, kunhan on valmis maksamaan.

Kaupunki itsessään oli kompakti ja vilkas - kauppoja, ravintoloita ja baareja pullollaan- mutta ei meihin onnistunut vetoamaan oikein millään tavalla. Tuli ikävä Wanakaan. Käytiin toki pakollisella gondoliajelulla ja kruisailtiin muutama kierros Lugessa (cartingia minikärryillä ilman moottoria, mikä oli hauskaa!), mutta kaikesta sai ikäviä "rahat pois"-viboja. Yritettiin käydä melomassakin, mutta keskustan rannalla ollut vaihtoehto tarjosi lähinnä pelkkää turisteille suunnattua leikkikajakointia. Taas tuli ikävä Wanakaa. Ei hirveästi harmittanut jättää hyvästejä Queenstownille yhden päivän jälkeen.
Luge-rata
Uuden-Seelannin hehkutetuin hampurilainen löytyy Fernburgerista
Queenstownin vilkas satama
Lake Wakatipu
Turistirysäfiiliksistä epäinspiroituneina päätimme tehdä pienen muutoksen aikaisempaan reittisuunnitelmaamme: Milford Soundille ajamisen ja parin tunnin risteilyn sijaan buukkasimme Manapourista lähtevän 8h päivämatkan Doubtful Soundille, jota meille matkan varrella on jo moni hehkuttanut ja suositellut Milfordin sijaan. Kesyttämättömän jylhän Doubtfulin kimppuun siis seuraavaksi!
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig