24.11.14

Kahvilakaupunki Melbourne

Tall Timberin supersalaatti, nam!
Paluu sivilisaatiooon merkitsi osaltamme näköjään ironisesti pientä blogikirjoituksien välivaihetta, ei ole enää karavaanarielämän rutinoituneita bloggaushetkiä. Lensimme viime torstaina Christchurchista Melbourneen eli campervanelämä vaihtui kaupunkilomaksi. Sitä juhlistettiin mm. kahvila-, pienpanimo- ja ravintolavierailulla Melbournessa!
Mountain Goat Brewery, panimohenkeä ja pizzaa
Muutaman päivän Melbourne-visiitin aikana ehdimme todeta ainakin sen, että kaupunki on todellinen kahviloiden ja ravintoloiden mekka. Toinen toistaan ihanampia paikkoja löytyy joka nurkalta ja kilpailu tuntuu olevan kovaa. Vaikea ymmärtää, miten kaikille paikoille riittää asiakkaita. Kahviloiden paljous ei myöskään tee hyvää kukkarolle tai meidän päiväbudjetille; haluaisi kokeilla niin montaa paikkaa kuin mahdollista, mutta 3x päivässä syöminen ulkona ei vain ole järkevää. Surullista. Aika moneen paikkaan kuitenkin ehdimme, mukaan mahtui kahviloita, vietnamilaista ruokaa ja panimoravintola.
Hanoi Hannahin vietnamilaisen keittiön herkkuja
Paikan drinkit myös maistuivat, etenkin kookosrommi
Törmäsimme myös ensimmäiseen suomalaiseen matkallamme! Olimme juuri istahtaneet läheisen Kildan rantakuppilan terassille tapaamaan tuttujen ystäviä, kun tarjoilijamme yllättäen tervehti suomeksi. Pelkkä suomalaiseen törmääminen oli jo nastaa itsessään, mutta yhteensattumat rupesivat jo naurattamaan juteltuamme hetken: ensin kävi ilmi, että tarjoilijamme oli välivuotta viettävä, suomenruotsalainen Theresia. Pian selvisi myös, että hän on vaasalainen ja koko nimensä kerrottuaan Jonna tajusi, että kyseessä on kollegan tytär. Maailma on joskus hyvin pieni!
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig