25.11.14

St. Kilda

Melbournen tukikohtanamme toimi St. Kildan kaupunginosa, joka on tunnettu rannoista, pingviineistä ja mukavista pikkuliikkeistä ja -kahviloista.

Meillä oli AirBnB:stä buukattu pieni studioasunto, joka oli aivan ihana. Olisin heti samalta istumalta voinut pakata kaikki tavarat kämpästä konttiin ja lähettää Suomeen, sisustus oli niin kovasti omaan mieleen. Noh, vierailin kyllä kämpän omistajan vinkkaamassa läheisessä sisustusliikkeessä, josta mukaan tarttui jotain samantyylistä kotiin vietäväksi.
Sunnuntainurtsittelua
Palmuja!
Biitsit on luonnollisesti St. Kildan juttu ja hiekkarantaa riittää noin 700 metrin verran. Vietimme yhden päivän auringonoton merkeissä, tosin nurtsilla, sillä hiekka varpaiden välissä on yliarvostettua. Rannan tuntumasta löytyy myös useita terasseja, joilla voi nauttia auringosta (tai vaihtoehtoisesti varjosta). Muutamassa kivassa liikkeessä tuli myös piipahdettua ja uskaltautuipa Matias myös läheiseen parturiin.
Tukkatohtori Ukrainasta
Mollisons
St. Kildan laituri ja sen maisemat ovat kauniimmillaan auringonlaskun aikaan. Silloin laiturin päädyssä sijaitsevilla kivillä voi paitsi näkymien lisäksi myös bongailla pieniä pingviinejä, jotka palaavat kotiin pitkän päivän päätteeksi. Kerrassaan söpöjä pikku olentoja!
Joku oli valinnut oivan ajan hääkuville
St. Kilda pier
Pingviinit auringonlaskun aikaan
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig