9.12.14

Pyöräilyä Brisbanessa

Vietimme yhden päivän Brisbanessa polkupyörien selässä ja kaupunki osoittautuikin todelliseksi pyöräilykaupungiksi.

Polkupyörät saimme lainaksi Airbnb-majapaikkamme vuokraisänniltä. Hyvä niin, sillä kämpän sijainnin kanssa ei käynyt yhtä hyvää tuuria kuin Melbournessa ja Sydneyssä ja huomasimme olevamme aika kaukana ravintoloista ja kaupungin sykkeestä. Taloyhtiön 2 uima-allasta ja kuntosali tosin kompensoivat paljon ja niitä käytimmekin ahkerasti!

Päivän lämpötila oli rapeat +30 astetta, aika hiki tuli pyöräillessä. Pyöräilimme ensin Taringasta Queenslandin yliopiston alueelle, joka on valtava. Sieltä Southbanksin rantojen kautta keskustaan lounaalle ja keskustasta modernin taiteen museoon GOMAan. Ihmeteltiin museon hurjia jonoja, kunnes selvisi, että Hello Kittyn tämän hetkinen piirtäjä oli jakamassa nimikirjoituksia. Illalla käytiin vielä ihailemassa kaupungin jouluvalaistusta. Täytyy sanoa, että jotain hitusen perverssiä tässä kesäjoulussa on, mutta kai siihen voisi tottua.

Aamu alkaa altaalla!
Southbanksin rannat ja altaat
GOMA ja Hello Kittyn piirtäjä
PUBLIC Restaurantissa lounaalla - lammas oli huippuhyvää!
Custom Housessa iltapäivädrinkeillä. Reissun parhaat ranskalaiset vedettiin myös
Kaupungintalon jouluvalaistus
Brisbanen pyöräilytiet ja -reitit löytyvät muuten kätevästi Google mapsista. Reittihaun kautta kuin valitsee kulkuvälineeksi polkupyörän, niin saa esille reittivaihtoehdot. Varsin kätevää.

Seuraavaksi jäljellä vielä Singapore ja muut kootut matkamietteet, stay tuned!
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig