13.12.14

We love Parkroyal on Pickering

Singaporen yhdeksi kohokohdaksi muodostui (ja tämä ei yllätä varmaan ketään) hotelli. Muun matkan majoituimme budjetilla, mutta Singaporessa unohdettiin kaikki rajoitukset. Minimivaatimuksena infinity pool! 5 tähteä kiitos! Ihan hyvä, että aloitettiin yöpaikkojen varaaminen juuri Singaporesta, muuten olisi voinut mennä tikku kynnen alle.

Hotellimme ei pettänyt millään tasolla, päin vastoin. Rakastuimme Parkroyal on Pickeringiin niin tulisesti, että hotellista oli harmi lähteä katselemaan muita nähtävyyksiä. Tässä pari syytä miksi:

Arkkitehtuuri, vihreys

Ekohotelli Parkroyal on Pickering peittyy kauttaaltaan vehreisiin taivaspuutarhoihin, jotka tuntuvat tulevan lähes sisään asti. Huoneet on verhoiltu lämpimällä puulla ja joka puolelta huokuu ylellinen ja harmoninen fiilis. Aah, kyllä sielu lepäsi ja silmät nauttivat.

Hotelli itsessään on jo nähtävyys ja palvelut niin hyvät, että huomasimme viettäneemme suuren osan Singaporessa oloajastamme täällä. Mutta miksipä ei, jos paikka on niin täydellisesti suunniteltu hengähtämiseen ja rentoutumiseen.

Allasosasto ja spa

Hotellin allasosasto oli uskomaton ja kaunein näkemämme. Osasyynä tähän olivat tietenkin maisemat, mutta näyttävät ja intiimit "hengausmajat" ja puutarhat eivät myöskään haitanneet. Allas- ja spaosastolta löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali ja höyryhuoneet, joissa kävimme vielä juuri ennen lentokentälle lähtöä virkistäytymässä pitkän päivän jälkeen (ja sitä ennen monta kertaa).

Orchid Club ja Lounge

Parkroyal on Pickering tarjoaa huoneen varaamisen yhteydessä Orchid Club jäsenyyttä, joka kannattaa ehdottomasti ottaa. Me muistaakseni maksoimme siitä n. 40$/yö. Klubijäsenyys takaa muun muassa pääsyn 16. kerroksen loungeen, jossa tarjoillaan päivittäin skumppa-aamiainen, iltapäivätee herkkuineen ja illallinen cocktaileineen. Käytännössä siis täysihoito! Ja tarjoilut olivat aina herkullisia, paljon tuoreita salaatteja ja hedelmiä. Aamiaisfriikin taivas. Itse asiassa kenen tahansa hyvää ruokaa ja syömistä rakastavan taivas. Viikon jälkeen alkaisi varmaan puuduttaa, mutta siihen me ei vielä päästy.

Muita Orchid Clubin etuja ovat mm. kylmät juomat kouraan heti sisäänkirjautumisen yhteydessä, kahden vaatekappaleen ilmainen pyykkäys per päivä ja minibaarin alkoholittomat tarjoilut veloituksetta.
Skumppa-aamiainen. Kokki paistaa munakasta ja vohveleita
Afternoon Tea
Afternoon Tea
Cocktail hour
Palaisimme Parkroyal on Pickeringiin koska tahansa. Täydellinen päätös kuuden viikon kokemusrikkaalle seikkailulle!
SHARE:

2 comments

  1. Tää on just sama rakennus, mitä mun mies ihaili suuresti lokakuisella Singaporen reissulla! Näytti iltavalaistuksessa tosi hienolta. Ajateltiin eka, että paikka olisi joku toimisto ym., mutta nyt selvisikin, että se oli hotelli! :) Hauskaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rakennus on kyllä aika vaikuttava vehreine taivaspuutarhoineen! Ja itse asiassa taitaa pääsisäänkäyntiä vastapäätä oleva rakennuksen osa olla toimistotiloja:)

      Delete

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig