23.9.15

Gradac ja Boutique Hotel Marco Polo


Gradacin pikkukylä Makarska Rivieran alussa oli varsin sympaattinen paikka. Juuri sopivan kokoinen, uimaan pääsi mistä tahansa "keskuskadun" varrelta ja löytyipä kylästä vielä Kroatian yhdeksi parhaimmaksi pikkuhotelliksi rankattu Boutique Hotel Marco Polo.

Pienuudesta huolimatta hotellista tuntui löytyvän kaikki mahdolliset palvelut: kuntosali, ravintola, oma ranta, kattoterassi, uima-allas, jacuzzi, sauna, spa...


Hotelli - plussat

Yövyimme Marco Polossa 3 yötä. Pienuudesta huolimatta hotellista tuntui löytyvän kaikki mahdolliset palvelut, joita voisi kuvitella kaipaavansa: kuntosali, ravintola, oma ranta, kattoterassi, uima-allas, jacuzzi, sauna, spa ja hieronta, pesulapalvelut, järjestetyt retket, autonvuokraus, pikkubussi, oma vene, polkupyörät...Todella hyvään hinta-laatusuhteeseen kuitenkin! Hotellista myös löytyi paksuin ja yksityiskohtaisin "hotellikäsikirja", mitä olemme koskaan nähneet - näkyi, että jokainen yksityiskohta ja palvelu oli mietitty todella tarkkaan. 

Hotelli - miinukset

Jos meillä olisi jotain miinusmerkkistä sanottavaa Marco Polosta, niin se olisi surkea wifi ja se, että hotellin asiakaskunta oli 90%:sti ruotsalaisia (omistaja on kotoisin ruotsista). Ei sillä, että meillä olisi mitään ruotsalaisia vastaan vaan yleisesti sitä, että henkilökunta yrittää väkisin kommunikoida asiakkaan kielellä ja tehdä asiat mahdollisimman samaksi kuin asiakkaan kotimaassa. Yleensä kuitenkin kun matkaan lähtee, niin haluaa juurikin päästä eroon siitä omasta tutusta ympäristöstä.

Mutta näistä parista miinusmerkistä huolimatta hotelli saa meiltä arvosanaksi 9/10!
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig