20.9.15

Veneretki Hvarin saarelle

Täysi auringonpaiste ja +32 °C. Kahdeksan tuntia uimista ja lekottelua veneen kannella. Me ja kaksitoista keski-ikäistä ruotsalaista.  Yksi täydellinen päivä Kroatiassa Hvarin saarella ja paras mahdollinen aloitus lomalle.

Ensimmäinen etappimme Kroatiassa oli Gradac. Dubrovinikista reilun parin tunnin ajomatkan päässä Makarska Rivieran alussa sijaitseva kaupunkin valikoitui kohteeksi ennen kaikkea hotellin vuoksi. Lievinä hotellinörtteinä (koska loistava hotelli voi nostaa matkakokemuksen ihan uudelle tasolle) bongattiin netistä Kroatian parhaimmaksi pikkuhotelliksi rankattu Marco Polo ja sinne oli päästävä pariksi yöksi, kun kerran hinta-laatusuhde vaikutti niin hyvältä. Hotellista seuraavassa postauksessa lisää. Joka tapauksessa hotelli organisoi erilaisia päiväretkiä lähiseuduille ja järjestimmekin itsemme ekstrapersoonina heti ensimmäisenä päivänä veneretkelle Hvarin saarelle. 

Retken koostumus oli yksinkertainen: veneretki saarelle, uimatauko ensimmäisessä poukamassa, lounas ja hengausta paikallisen kalastajan luona, lisää veneilyä ja uimatauko seuraavassa poukamassa, sitten takaisin Gradaciin. Tästä konseptista on vaikea löytää vikaa, varsinkaan jos tavoitteena on vain olla ja rentoutua. Ja ne 12 ruotsalaistakin olivat oikein hyvää seuraa.

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig