4.3.17

Matkavuosi 2017

Vuosi 2017 näyttää matkailun kannalta huomattavasti paremmalta kuin 2016, jolloin ainoaksi kunnon reissuksi jäi Skotlanti ja loppuvuosi menikin häitä järjestellessä ja matkakassaa kartuttaessa. Täksi vuodeksi on tiedossa ja varattuna jo viisi reissua, jee!


Kööpenhamina

Toukokuussa meitä kutsuu Kööpenhamina. Tiedossa pidennetty viikonloppu ystäväpariskunnan häiden merkeissä, tarkoitus on ehtiä nauttia myös kaupungin ravintolatarjonnasta, tietenkin hyvässä seurassa.

Italia

Kesän alussa koittaa viimein jo aikoja sitten varattu Pohjois-Italian kierros, joka taitaa olla nyt sitten se meidän virallinen häämatka. Reilussa kolmessa viikossa olisi tarkoitus kiertää Piedmonte, Cinque Terre, Toscana, Dolomiitit ja Iseo. Odotamme auringonpaistetta, viiniä ja huikeita maisemia! (Postauksen kuva on muuten Venetsian Buranosta).


Tukholma

Kesäkuussa Matias tekee lyhyen pyrähdyksen Tukholmaan ystäviensä kanssa. Tosin M reissaa länsinaapurissa tiheästi muutenkin eikä ennakkoon pidä tätä reissua bloggauksen arvoisena, joten se saattaa jäädä dokumentoimatta.


Kreeta

Syyskuussa lähden itse ystävieni kanssa pidennetylle viikonloppulomalle Haniaan. Tiedossa ensimmäinen kosketukseni Kreikkaan. Odotukset ovat kovat auringonpaisteen, seuran ja uima-altaalla varustetun huvilamme suhteen!


Sveitsi

Marraskuussa koittaa pitkä viikonloppu Sveitsiin Zermattin maisemissa. Kohde valikoitu aika ex tempore, kun Finnairin matkamessutarjousten viimeisenä päivänä selailimme kohdetta, johon olisi sopivan hintaiset lennot ja tarpeeksi jännittäviä maisemia. Tällä kertaa panostimme hotelliin, onhan tarkoituksen juhlistaa samalla myös ensimmäistä hääpäiväämme.
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig