28.4.17

Unelmien matkakohteet top 3

Heitin M:lle haasteen: kumpikin listaa top 3 unelmiensa matkakohteet perusteluineen, vaihtoehdoista ei saa keskustella ääneen ja toiselle ei saa näyttää omaa listaa ennen yhteistä paljastushetkeä. Mitä luulette, kuinka kävi?

Jonnan top 3 kohteet:

1. Islanti

Islanti on ollut toivelistalla jo pitkään. Haluaisin nähdä kaikki ne upeat maisemat, joita matkablogeissa, instassa ja elokuvissa vilahtelee, lillua kuumissa altaissa ja hengata sympaattiselta vaikuttavassa Reykjavikissa. Vielä ei Islannille ole oikein osunut oikeaa hetkeä, mutta eiköhän se tule.

2. Seychellit/Malediivit

Pääpointti oikeastaan on, että who cares niin kauan kuin kohde on saari mahdollisimman kaukana keskellä ei mitään ja aurinko ja turkoosia vettä riittää. Seychelleillä ja Malediiveillä pitäisi totta kai yöpyä luksushotellissa, joka on rakennettu veden päälle. Tiedätte varmaan ne houkuttelevan näköiset majat, joissa on oma aurinkoparveke ja uima-allas. Jossain vaiheessa varmaan kuolisin tylsyyteen, mutta kai sitä överiyttä kestäisi ainakin viikon.

3. Uusi-Seelanti

Listan kolmonen oli vaikein, sillä on niin paljon kohteita, jotka haluaisi nähdä ja kokea. Pyörittelin Portugalia, Menorcaa ja Norjaa. Jenkkilässäkin olisi kiva käydä aikakin Portlandissa ja New Orleansissa ja siellä päin on Patagonia ja Cartagenakin. Paluu Uuteen-Seelantiin löi kuitenkin kaikki nämä laudalta, siltä aina jos annetaan vaihtoehto, niin valitsen Uuden-Seelannin. Maailmanympärimatka tietenkin poislukien.

Matiaksen top 3 kohteet:

1. Pitkä viikonloppu Budapestissa

M halusi valita korkealle omalle listalleen sellaisen kohteen, johon realistisesti voisi lähteä lyhyelläkin varoitusajalla. Budapestin ylistetty Aria Hotel on sellainen kohde. Pitkä viikonloppu luksushotellissa kuulostaa mainiolta. Budapestissa ollaan käyty pari kertaa aiemmin joten kohde on sinänsä jo tuttu ennestään.

2. Uusi-Seelanti

Uudella-Seelannilla oli takuuvarma paikka listalla. Tänne on pakko päästä takaisin pian, tavalla tai toisella. Uskomaton luonto, kiireetön elämäntapa ja monipuolinen ilmasto ovat asioita, joihin voisi tottua. Viime matkalla jäi moni paikka to-do -listalle.

3. Portugali

Jostain syystä matkamme ei vielä koskaan ole vienyt Portugaliin. Haaveissa on roadtrip rannikkoa pitkin, ehkä jopa Pohjois-Espanjan puolelle. Tätä valintaa ohjasi vahvasti kotimaan karmiva säätila, joka vei ajatukset lämpöön. Vaihtoehtoina oli Kreikka, Patagonia ja Japani.


Lopuksi: 

Ei mennyt ehkä ihan yksiin listat, mutta ei nyt ihan pieleenkään, sillä kumpikin lähtisi kaikkiin toisen listaamista paikoista (J:n luksussaarikohde taisi M:ää vähiten inspata). Jännityksellä jäämme pohtimaan, mikä valikoituu seuraavaksi kohteeksi!
SHARE:

2 comments

  1. Jonna, veikkaan että olet manipuloinut Tuconen vastaukset.. taisi olla Lontoo ja Stamford Bridge ykkössijalla..? #fakenews

    ReplyDelete
  2. Lontoo ja Stamford Bridge ovat jo niin arkea, sinnehän voi lähteä vaikka joka viikonloppu jos vain tuo mulle Assam-teetä;D

    ReplyDelete

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig