Me matkaajat

Jonna

Käytännön tylsien asioiden järjestelijä, listojen tekijä, matkaoppaiden lukija, entinen partiolainen, laskuvarjohypystä haaveileva, kirpputorien koluaja, kutoja, maaninen lukija. Blogin osalta hoitelee etenkin valokuvausta, kuvankäsittelyä ja ulkoasua.

Matias

Kiwi(hedelmä)allergikko, spontaanikokki, matkasuunnittelija, väsymätön netin sosiaalisen matkailumateriaalin läpikahlaaja, suomenruotsalainen kaupunkilainen, juoksija, elokuvatietäjä, seikkailuhenkinen suuri Chelsea-fani ja laadukkaiden televisiosarjojen ja viskien ystävä. Blogin osalta panostaa etenkin teksteihin.


Matkustusfilosofia

Matkustamisemme on laidasta laitaan: viime vuosien aikana road tripit ja luontokokemukset ovat vieneet mennessään, haaveilemme vuoristomaisemista, veneretkistä ja auringosta.  Toisaalta nautimme myös kaupunkilomista, shoppailusta, hyvistä ravintoloista ja boutique-hotelleista. Välillä matkustamme pihistellen, välillä taas yksi must-hotelli voi pistää matkabudjetin uusiksi. Kaikki riippuu mielentilasta, tärkeintä on nähdä, kokea, kohdata ja nauttia!

Suosikkikohteet

Kaikkien aikojen suosikkikaupunkimme on Venetsia, jossa olemme käyneet kolmesti, mutta jonne aina kaipaamme takaisin. Lähtemättömän vaikutuksen teki myös Uusi-Seelanti, jonne olisi tarkoitus palata – ennemmin tai myöhemmin.


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Allergic to Kiwi. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig