3 majoitusta Madeiralla


Madeiralla riittää erilaisia majoitusvaihtoehtoja, hotelleja ja huoneistoja. Tässä esittelyssä kolme erilaista vaihtoehtoa: pääkaupungissa Funchalissa sijaitsevan boutique-hotellin, Ponta do Solista löytyvän perinteisemmän, erinomaisen hinta-laatusuhteen rantahotellin ja sisämaassa luonnon keskellä sijaitsevan mökkimajoituksen.

Quinta da Casa Branca





Quinta da Casa Branca oli tällä kertaa se meidän vähän parempi ja kalliimpi hotelli. Tämä putiikkihotelli sijaitsee Funchalin itäpuolella ja sopii hyvin itsensä hemmotteluun. Hotellin hulppeat tilukset kattavat useamman rakennuksen, pari ravintolaa, valtavat ulko-alueet puutarhoineen, spa-osaston sekä kaksi ulkouima-allasta. Palvelu on ensiluokkaista eikä missään tunnu ruuhkaiselta tai kiireiseltä. Makoilimme yhden päivän yksin puutarhan aurinkotuoleissa ja kävimme välillä viilentymässä altaassa keskellä banaaniviljelmiä. Välillä tarjoilija toi virvokkeita ja espressoa. Hotellin hintaan kuului myös hieronta.

Estalagem Ponta Do Sol






Estalagem Ponta Do Sol on hinta-laatusuhteeltaan ihan huikea hotelli! Korkealle jyrkänteen päälle rakennettu hotellikompleksi tarjoaa oikeastaan kaiken, mitä matkailija voi pyytää majoitukselta. Ponta do Soliin avautuvat maisemat, upea uima-allas ja sen ympärille rakennetut ulkoalueet jättivät sen verran mieleenpainuvan kokemuksen, että mielellään palaisimme tänne.

Valle Paraizo Cottages


Valle Paraizo Cottages on saaren pääkaupungista Funchalista n. 15 km pohjoiseen sijaitseva kukkuloiden keskellä oleva mökkimajoitus. Pieni mökkimme tarjosi avotakan, kauniin pihapiirin ja sopivan kokoiset oleskelutilat luonnon keskellä. Talvikuukausina ei ehkä ihan optimaalinen majoitus, sillä kylmä ja kostea ilma pitävät mökin varsin viileänä. Sympaattinen majoitusvaihtoehto silti. 

1 comment

  1. Nämä näyttävät ja kuulostavat oikeastaan kaikki oikein kivoilta paikoilta. Täytyypä pitää mielessä, kun Madeiralle tulee lähdettyä.

    ReplyDelete