2 hotellivinkkiä Mallorcalle

Lokakuun viimeisellä viikolla viime vuonna Mallorca tarjoili meille parastaan. Ajankohtaan nähden normaalia lämpimämpi sää, lempeä aurinko ja saaren upea valo kantoivat muistoina läpi pimeän talven. Osa onnistunutta matkaa olivat kaksi nappiin mennyttä, vähän parempaa hotellivalintaa, jotka esittelemme seuraavaksi.

Finca Ca N´Ai

Finca Ca NÁi on maatilamajoitus Mallorcan Tramuntana vuoriston juurella Sóllerin lähellä. 1700-luvulta peräisin oleva maatila on muutettu hotellimajoitukseksi 30 vuotta sitten. Hotellihuoneet sijaitsevat ympäri maatilaa eri rakennuksissa. Ulkotilaa on paljon, ja keskellä kaikkea sijaitsee aivan upea allasalue. Tiluksilla riittää visuaalista nautittavaa etenkin perinteisen mallorcalaistyylin ystäville. Ympäröiviä vuoristomaisemia ja appelsiinitarhoja ei voi myöskään olla hehkuttamatta liikaa! 

Hotellin vierestä kulkee raitiovaunu Sólleriin, mutta kokemuksemme mukaan vuoroja ei kulje kovin usein eikä varsinkaan illalla. Kesällä vuoroja on ehkä tarjolla runsaammin. Vuokra-auto onkin suositeltava jos haluaa päästä joustavasti liikkumaan.

Meillä oli varattu juniorsviitti terassilla. Yön hinta lokakuussa oli 195€ (2 hlöä aamupalalla). Tälle majoituskokemukselle annamme täydet pisteet ja lämpimät suositukset, tosin sillä pienellä varoituksella, että luonnon keskellä kun ollaan, eksyy huoneeseen todennäköisesti ötökkää jos toistakin.









Hotel Creu de Tau Art & Spa

Hotel Creu de Tau Art & Spa sijaitsee Mallorcan koilliskärjessä Capdeperan kylässä. Tämä luksushotelli on rakennettu ja kunnostettu vanhaan luostariin 2019. Sisätilat on tyylikkäästi sisustettu ja oleskelutilojen ja ravintolan lisäksi hotellista löytyy upea luostarin kappeliin sijoitettu baari. Alakerroksessa on spa-osasto, jossa on uima-allas, jacuzzi, sauna ja rentoutumisalue. Puutarha on kauniisti laitettu ja ulkoaltaalta avautuvat näkymät Capdeperaan.

Yöpymisen hinta 2 hengeltä aamiaisen kera oli lokakuussa 2022 208€/yö. Hinnat näyttävät sen jälkeen nousseen jo jonkin verran. Vuokra-auto on lähes pakollinen, jos ei halua viettää koko aikaa Capdeperassa. Kylä on pieni, ja vaikka sieltä löytyykin pieniä erikoisliikkeitä, muutama ravintola ja historiallinen linnoitus, on se nähty puolessa päivässä. Meren rantaan hotellilta ajaa n. 10 minuutissa.








Jos kaipaat majoitusta vähän edullisemmassa putiikkihotellissa, niin kannattaa tsekata Can Cota Boutique Hotel Tramuntana vuoriston lähellä Selvassa. Tunnelmia hotellista löytyy aiemmasta postauksesta täältä:

No comments

Post a Comment